ano
Anotace: když Bůh dává, ber..říkal jsi
jsem žena, chci tu říci
jsem jiná, v očích jas
jsem žena, co dobře jí dělá líbit se
pár letmých pohledů, pár slov u schodů
pár letmých dotyků v letním dni,
pár nevšedních zážitků,
když Bůh dává, ber..říkal jsi
Přečteno 516x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Mraveneček, WhiteSkull, WAYWARD
Komentáře (0)