Láska jako náhlá smrt
Anotace: ...Než naprosto zničí...
Oroduje
Se životy
Křehce.
Až zničí od základu
Taktně a lehce.
Utluče, dusí se
Ukouše se k smrti
Než dohraje zápas
Než naprosto zdrtí
Do posledních zbytků
"Všemohoucí" vůle..
A přec stojí za to
Umučit se kvůli...
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: elfkan, Petbab, brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)