Prázdné dny
Anotace: ...a nebo porozchodová
Prázdnými se dny mé stali
bez náruče,bez citu
Chybí úst,jež by se ptali
na barvy mých pocitů
Není vlasů k pohlazení
ruky,která svírá
Schází těla k pomazlení
Jen v srdci zbyla díra
Přečteno 489x
Tipy 9
Poslední tipující: Hloupá Květinka, igniss, Kanzy, bokken, Psavec, grázlík, Cleris
Komentáře (1)
Komentujících (1)