Anotace: Teprve když milujeme a naše láska je opětována,umíme si vychutnat všechny krásy života.
Krásný popis lásky...vůně, kterou neuchopíme a přesto ji kolem sebe vnímáme a víme, že je :-))
24.07.2008 21:41:00 | Lorraine
Vím, jak moc krásná je láska proto vím, že málokomu se jí podaří tak krásně popsat jako tobě...zalíbil se mi tvůj styl...jdu se podívat dále:-)
05.07.2008 15:59:00 | Lady Carmila
Chci přisednout k Tvému stolu, pojď budem povídat spolu a chci ke kvítkům přivonět, více se o kráse dozvědět ... Nádherné dílko.
04.07.2008 09:12:00 | Selča
...Moc hezké! Krásně to tu všude voní po dešti a z Tvé básně na mě ještě dýchla vůně lásky.:o)
04.06.2008 09:29:00 | Iva Borecká