Příliš hlučné ticho
Zakrývám si uši
nemohu to ticho ustát
I noční klid ruší
MLČENÍ
dvou osamělých duší
Vždy jsme tolik mluvili
a poslouchali málo
Není už co říct
Není už co slyšet
Ptáme se jen sami sebe:
CO SE S NÁMI STALO?
Čekám na objetí, doteky
na jakékoliv slovo
Ale jenom ticho, ticho, ticho
Jak může být ticha
najednou tak mnoho?
Povzdech a letmá pusa na čelo
Tak to je tedy KONEC?
Už neláká Tě duše, ani moje tělo
Každý přece ví,
že největší ctnost
oděna je v hříchu
A nejtěžší otázky
ukryté jsou v tichu
Miluješ mě?
TICHO
Přečteno 427x
Tipy 25
Poslední tipující: Zerkalo, Janika, teranosaur, Onqa, lalej, Myrja, Psavec, Jiparo, Květka Š., saddova, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)