Anotace: Vrátil jsi mi vs. Vzal jsi mi...navázání na předešlou báseň
Zabloudil jsem na Tvé stránky
v temnou náruč splínu jat,
smích si ustlal pod sasanky,
v srdce zaryt smutku drát!
U několika Tvých básní
navštívenku nechal jsem,
snad jednou zas svět mi zkrásní,
teď smuten jdu řživotem...
***Joj, ty Tvé básně mne dnes nějak vzaly..;o)***
********************************************************
Úsměv ze rtů mých uhnul kamsi,
tváře mé mají bledost hvězd,
utrejchu doušek opět dám si,
kříž osamění zase nést
souzeno je mi, vše se končí,
světýlko v dálce nevidět,
mé srdce s nadějí se loučí,
v čerň smutku zahalil se svět...;o(
26.04.2009 16:53:00 | Kozoroh 1
Povedla se
04.06.2008 20:47:00 | Ewineccka
Ach... všechno? duši snad máš..jinak by jsi nenapsala tuto krásnou báseň.
04.06.2008 19:47:00 | Simísek
četl jsem předešlou báseň a pocítil radost
četl jsem tuto a pocítil smutek
tak snad někdy bude ta radost stálá
a ten smutek tak moc nestálý a ojedinělý
jasně že bude! :)
jseš super človíček
04.06.2008 17:28:00 | blue