Sluníčko luk

Sluníčko luk

Anotace: Přání s láskou

SLUNÍČKO LUK

Sluníčko luk
Ti v žlutých kvítcích přináším
tu radost přírody
ten balzám na duši
krásou tou snad smutek potlačí

Sluníčko luk
Ti milá v kvítí předávám
ten paprsek něhy zrození
duši pohladí
kvítkem Ti bolest pofoukávám
Autor Rebelek, 04.06.2008
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí