Dva prsty na skle
Anotace: Lady Snowhite fell to sleep...
Dva prsty na skle
slepě hladí plochu
jež nás oddělila
jak věty prasklé
co jsem slepil trochu
abys pochopila
Chtěl bych zjemnit hrany
které zvoní uším
v ódě na přetvářku
je březen obřezaný
a já hlavou buším
do SouhvěZdí nářků
Sklo prsty nemá
tma tě pohladila
po rtech co studí
sýkorko němá
sněhurenko bílá
kdo mi tě vzbudí
...
Komentáře (1)
Komentujících (1)