Ničíš mě
Nepochopená zastávka
a teď je tu konec
...
pro nás šance není
odzvonil náš zvonec
.
můžu se jenom
zhroutit a všechno vzdát
...protože teď nevim,jestli mě máš ještě rád
už je to dost dlouho
co mě NĚKDO dostal dolů...
už dlouho jsem nebyla
obětí srdcebolu
.
.
zase to muselo přijít
zase si mě to muselo najít...
po tobě už ve mě
zůstávaj jenom krvavý jizvy
...nevim jak vyjádřit to,jak mi je...
ani to
proč mi tak je
miluju tě
a teď se něco posralo
...odmítáš podat vysvětlení
takže zřejmě žádný není
jenom mi nedokážeš říct pravdu
seber odvahu
a konečně mi to vysvětli
...nebo mě zničíš už úplně...
Přečteno 444x
Tipy 19
Poslední tipující: dva, B.a.r.b.a.r, akneliam, jára spots, Marteline, 0-0, Simísek, Mraveneček, už ne pernikova princezna, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)