Anotace: ..moje myšlenky a pocity..kdo neví,nepochopí:o(
ST! za obsah a myšlenku, na to asik nende nic napsat, neb dílko mluví śamo za sebe. Všechna Tvá dílka jsou si čímsi podobná a možná bych se jen opakovala.
16.06.2008 06:17:00 | NikitaNikaT.
Děkuji,já to prostě tak cítila a hned jsem to hodila na papír,moc mi chybí a bolí,snad jednou přebolí:o(i když fakt nevím...
09.06.2008 16:28:00 | Mraveneček