Soubor básní II.
Anotace: Napsáno nedávno..pro Olinku...3 básničky
Mé oči prázdnotou zejí
slzy z nich se nevylejí,
pomoct mi? Není nutno,
je mi totiž strašně smutno...
_________________________________________
Ona miluje jeho
a jiná miluje ji:
Přestaň ho milovat
má krásná něho
tvá láska k němu mě zabíjí...
__________________________________________
Když koutek oka
slzou se zaleje
už zbývá jen sloka
než žal mě zabije
sloka mé písně smuteční
milovat mě? NESTAČÍ!
Přečteno 679x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Švihovský
Komentáře (2)
Komentujících (2)