Hřebíky spolykané

Hřebíky spolykané

Anotace: na píseň ,,Láska moja" od Elánů

Hřebíky spolykané
matičky rožvýkané
kovy návykové
jako to srdce tvé
pily obroušené
kladiva z molitanu
jak se k tvému srdci
bez nářadí dostanu
nevím vůbec nic víc
než jiných hlav tisíc
možná stačí ti říct

Já Tebe lásko chci

Miluji jablka
tebou krájená
Miluji hodiny
kdy nejsi vzdálená
na délku peřiny
počítám vteřiny
než srdce tvé odvětí
roztříští objetí
a potom odletí
jsem obětí století!

klíče roztavené
ruce unavené
srdce odstavené
ztracené v ozvěně
v betonu stopy zaschlé
jak polibky v kůži tvé
otevřené paraple
volám Miluji Tě!
káva osolená
bez Tebe dovolená
u dna potopená
uschlá bažantí péra

Miluji oblaka
s tvojí vizáží
na váze závaží
smutek vyváží
když ležíš mi v náručí
a prsten zaručí
že svět se otočí
já Tě miluji!

Miluji zrcadla
s tvými odrazy
a všechny obrazy
s tvými odvazy
a hebké obvazy
na ztrhané vazy
Lásko já chci ti říct
na světě není víc
co bych mohl mít
dovol políbit líc!

Miluji závěsy
tebou...
Autor Muta cum liquida, 05.06.2008
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Cristinne, Mraveneček, Calypsó
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Šťastná to dívka, jíž patří Tvé řádky...

06.06.2008 17:05:00 | Cristinne

líbí

Supr.

05.06.2008 19:51:00 | Calypsó

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí