Píštaly z trávy
Píštaly z trávy
na stráni pod keřem voňavým
slyším píšťaly z trávy znít
šeptáš mi co já dávno vím
že lásku mou budeš chtít
zvolna slunce zapadá
stíny nám tančí menuet
dáváš mi dlaně na záda
polibek chceš a hned
měsíc ve tvých očích hraje
já snažím se ho zachytit
tvoje "ne" jako snížek taje
oba víme co chceme mít....
úsvit ti v očích svítá
už láska přišla k nám
a nový den nás vítá
šeptáme " mám tě"..mám...
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: mamina, danav, WhiteSkull, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)