S lehkostí kvítků..
Mezi kapkami deště tančíš,
bosa s lehkostí kvítků,
pohupuješ se nahá v bocích,
když hvězd se dotýkáš, snílku.
Jsi předlohou mých snů,
tak nebezpečně krásná.
Chci se dotýkat Tvých rtů,
poznat jak chutná láska.
Jsi třpytivá kapka rosy
a celá voníš po jasmínu,
déšť omotává Tvoje řasy,
a smývá z kůže naší vinu.
Jsí moje drobné štěstí,
a já lehký jako vánek
sto polibků posílám Ti,
pro Tvůj klidný spánek.
Přečteno 444x
Tipy 29
Poslední tipující: Verule, Tymi14, Myrja, Rolnička, jehlaspichlas, dva, Romana Šamanka Ladyloba, takova, spare, Iva Borecká, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)