Čas jahod uzrálých
Anotace: Dík za inspiraci
Mám ráda ten jahodový čas
léto je v nás
všechno je sluncem provoněno
a vše je dovoleno
Jahůdky dozrály na mé pláni
šlehačka se mi zase klaní
od shora dolů se krásně vine
tys mistr nad všechny jiné
Tak jako ty to neumí nikdo
uděláš ze mě šťavnaté jídlo
jazýčkem ochutnáš zda už jsem k snědku
příchutě dopatláš na celém předku
Pak už nám nezbývá jiného nic
ke stolu zasednout co přát si víc
tak ať ti chutnám stejně jak vloni
času jahod za chvíli odzvoní
Přečteno 376x
Tipy 30
Poslední tipující: Rolnička, Monsignore, Iva Borecká, vodnař, Vlk v rouše, Bíša, Belmon, jedam, Psavec, kouzelníček, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)