Jsi tu ....
Anotace: Prostě to tak je .....
Mluvím o tom
bez bázně a hany,
vím, že naše osudy
jsou už roky dány.
Leč nebráním se
a mám dojem,
že už nejsi
jenom další pojem
v mém slovníku
cizích slov.
Neoblomný a tvrdý
jako hutný kov
jsem v tomto
navzdory všemu,
A děkuji lásce,
tomu krásnemu vjemu.
Přečteno 511x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Psavec, Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)