Vysněná …
Anotace: Jednoduše ,,vysněná,,....
Už dlouho jsem snil a přál si dívku krásnou.
Tu dívku jsem potkával jen v krajině snů.
Ta krajina leží tam, kde mír a láska vládnou.
Žije se tam bez starostí všedních dnů.
Pokaždé, když ráno otevřel jsem oči.
Ta krásná dívka zas tu nebyla.
Bez ní vypadá, že svět přestává se točit.
A moje stará kytara se mi rozbila.
Najednou se objevíš ty a všechno se mění.
To co bylo černé zase barvu má.
Bojím se, aby nebylo to snění.
A doufám jen, že se mi to nezdá.
Viděl jsem tě malou chvíli a už nechci být sám.
Jenom prosím počkej a okamžik stůj.
Třeba bude štěstí v lásce přát právě nám.
Získat si tvoje srdce, to je úkol můj.
Chtěl bych tě obejmout a pohladit po tváři.
Sedět někde s tebou a říkat mám tě rád.
Šeptat ti krásná slova co tvůj úsměv rozzáří.
Být blízko tebe a tobě své srdce dát.
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)