.
Nocí obnažen
… zbytečně,
… … stejně nevidím cíl …
Na skřipec natažen
… úděsně …
… …. jako bych žil …
pro koho se ptám … víš?
.
09.06.2008 12:08:00 | HarryHH
Dokud to budeme dělat jako Ty,
budeme (asi) ještě na živu.
Nebo se nám o tom bude
(bohužel) už jen zdát.
06.06.2008 21:57:00 | a_tao
Vím:-)
jen nevím, zda je nahý ten den, či Tvé myšlenky a tudíž se mi to líbí a dovoluji si udělit jednoho super týpka.
06.06.2008 19:39:00 | abcabcabc