V mých snech
V mých snech
Jsme ty a já
Jdem spolu
Jen my dva
Řeka proudí
Po mostě kráčíme
Pomalu, lehce
Jednou tu skončíme
Ve skutečnosti
Znáš jen tvář mou
Jméno je ti cizí
Mé myšlenky se rvou
Žádný dotek
Ani slovo prohozené
Jen sny zůstávají
A city v řece utopené…
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: sondulacek, Game, Mraveneček, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)