United colours
Hledám Tě v každých očích,
do kterých se dívám
Toulám se v myšlenkách
a přeju si
at' nikam nevedou
Cestuji po hvězdách
a nepospíchám, protože každý zítřek
nás od sebe víc a víc
vzdaluje.
Ze snu' mě budí vlastní pláč
cítím, že mi po Tobě, lásko
zbylo strašně málo
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: emi-lee, mamina, blue, rolon
Komentáře (2)
Komentujících (2)