Láska má více tváří
Anotace: o mé situaci a velkem zklamání
Já už o lásce něco vím,
a taky vám o tom teďka povím,
není tak sladká jak se vždy zdá,
její chuť je i trpká.
Ze začátku se bývá úžasná,
ke konci je zákeřná,
ty první okamžiky vás překvapí,
poslední dorazí.
Ano je to nejkrásnější pocit milovat,
horší je to uchovat,
a když už se vytratí,
začíná prý přáteltví?
Klidně tomu veřte mí drazí,
já vím sví,
to přátelství mě zradilo,
na pospas mě nechalo.
Slibovalo krásné věci,
to však byly kecy,
z ráje se vyklubalo peklo,
a mě z toho přeskočilo.
Vždy není všechno tak jak se zdá,
není to paráda!
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)