Anotace: anotace
elvien , obycejne?? ses picla :-)
je to dobre, je v tom takovyho citu, ze by se dal krajet, je v tom skryto takovejch slov, ze se taji dech, jen je umet cist.
sakra, v tom jsem se nasla...
moc nechvalim,to je pravda,ale tohle chvalim...zatracene ;-)
02.09.2008 11:10:00 | saddova
libi se mi , i kdyz mam bohuzel pocit, ze jsem to parkrat zazila...
01.08.2008 16:33:00 | Stavitel mostu přes Rubikon