radost s bolestí
Anotace: Dvě v jednom, není těžký tak moc přečíst každou zvlášť
Krásnej den je krásnej den,
Bolest objímá bolest ubližuje,
a ja bych tak rad vyšel ven.
strach a pochyby duši ukřižuje.
Nadechnout se vzduchu a natrhrat květy,
Prach a smutek a bolest a zal,
a pak cestovat ve snech na cizí světy,
proc mi te osud dal a pak vzal,
a tak videt veci cizokrajne,
proc se stala ta nejhorsi vec,
tam videt veci jine...
a pak přijde konec...
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, just me, klarass
Komentáře (1)
Komentujících (1)