PM
Anotace: Jsi jedna z mála...
Jsi jedna z mála,
takových kusů.
Chtěl bych být tím,
kdo ti dá růži.
Jsi jedna z mála,
a přitom stranou.
Chtěl bych tě vidět,
aspoň chvíli, chvilinku!
Jsi jedna z mála,
ale jedinečná.
Jsi jedna z mála,
má touha věčná.
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (0)