Modré z nebe
Anotace: o tom,kterej pro mě znamená nejvíc na světě...<3
Jsi jako slunce,co teple hřeje,
a svými paprsky hladíš mou tvář.
Jsi jako vítr,co bloumá světem,
a svým dechem mě objímáš.
Jsi jako voda,bez ní nelze žít,
líbáš mě pokaždé,když piju tě z dlaně.
Jsi jako oheň,co má silný žár,
jsi moje láska,jsi můj hřích.
Moje štastná hvězda,mé modré z nebe,
jsi moje všechno,já miluju jen tebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)