Buď mi vším....
Anotace: miláčku buď mi vším...
Buď mi vírou ve dne v noci,
pohledem v tvé čisté moci.
Buď mi čirou studánkou v mém srdci,
kapkou na vyprahlé poušti,oporou v upřímnosti.
Buď mi paprskem seslaným z nebe,
zířícím třpytem slunce.
Buď mi pravdou,krásou v lásce,
hlasem,stránkou v knize,nekonečně můj a blíže.
Buď mi ševelícím ranním zpěvem,
jiskrným jitřním klidem.
Buď mi vším,o čem dlouho s ním,
vzpomínkou na slova-už vím,na to,co doopravdy smím.
Buď mi diamantem v stříbře lesku,
okamžikem dnešních zítřků.
Buď mi radostí k mému životu,
duší v náruč dotyků,chílí pro tisíce polibků.
Buď mi VŠÍM,čím chceš být...
Komentáře (1)
Komentujících (1)