Hra lásky
Anotace: která nemá vítěze....
Dáváš mi naděje
A furt mi je bereš
Ty pane nahoře
Co mi jen lžeš
Už nevidím žádný světlo
Na konci tunelu
Kupředu už nehledím
Tu hru už s tebou nehraju
Stále prohrávám
Už naději postrádám
Mizí mi do dáli
V té hře jsme, lásko, prohráli
Oba dva jsme poražení
Možná se dál máme rádi
Jen jsme tu hru lásky nezvládli
Nebo jsi vítěz ty?
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 419x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, Cleris, jesterka, Mraveneček, toužím.jít.dál, FrankieLamprt, Psavec, Belmon, Game
Komentáře (3)
Komentujících (3)