jen mi neříkej...
Anotace: občas je lepší chvíly nemyslet na to co bude a vychutnat si lži okamžiku
Věnuj mi
další z umělých úsměvů
abych nebyla smutná, že se již neuvidíme
Říkej mi
další z lží o naší lásce
abych ještě chvíly věřila
Povídej mi
další pohádky co se nestanou
abych měla ještě chvíly naději
Jen mi neříkej pravdu
než dveře za sebou zavřu
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, pejrak, Rošták Domča, Mraveneček
Komentáře (5)
Komentujících (5)