na anděly
Anotace: jsme si hráli. trochu kycovite a dost podivne (Cizosti)
Sbírka:
Cizosti
Hráli jsme si na anděly
na anděly jsme si hráli
smáli. lhali. Milovali.
A pak se
rozhostilo ticho
(naložil tě snad
někdo do octa?
či snad do láku?)
a ani hlásek
nevyšel
sklo neprodyšne oddělilo
naše připlácnuté nosy.
Hráli jsme si
na anděly
- ale jenom hráli –
andělé nemilují
andělé si nehrají
andělé
nelžou.
Přečteno 361x
Tipy 19
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Churry, Mraveneček, akneliam, potuška, Game, Já Esther Ruth, adida, fialová, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)