Ranní rosou
V ranní rose, slunce se odráží
a jako démanty je ranní rosa, než slunce vysuší
projdi se bosa a tráva pohladí tvé krásné nohy.
Chtěl bych jen na chvíli být ranní rosou - lásko má.
Lásko kde jsi? Málo tě já mám.
Já chtěl bych větrem být, hladit tvé tváře
a vůni vlasů tvých cítit neustále.
Snad jednou uvěříš,žes mojí láskou,jen
vedle tebe být, třeba i rosou - lásko má
Pod rouchem noci, o tobě sním.
Proměním sebe sám, v stříbrnou lunu.
Do oken k tobě dám, měsíční stuhu.
Sestoupím po hvězdách k tobě se snížím.
Políbím tvoji tvář a pak zas zmizím - lásko má.
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)