Anotace: http://volfino.rajce.idnes.cz/7.6.2008_-_Divadlo/#P1020996.JPG
Tak to je darda. Takovéhle texty mě drtí. Blahopřeju a všech 20 palců nahoru, to je skvělá záležitost.
08.06.2008 21:11:00 | petig
Teda já žasnu, když jsem tu četla dřív, tak jsem ti vynadala, že píšeš pořád stejně a teď se nestačím divit. Nu co dodat, nandals mi to - toto je taky výtečné. No a hlavně neotřelé. Nápad.
08.06.2008 20:48:00 | Já Esther Ruth
Strašně krásně napsané, vážně. Vím, tohle asi píšou všichni a všude...ale máš neobyčejný cit pro volbu slov.Děkuji.
08.06.2008 14:05:00 | Filosof