Růže
Anotace: Jak vidím Tebe a Tvé chyby..
Jsi jako růže spanilá,
která v mém srdci ulpěla.
Však trny,kterých nosíš moc
jsou pro mne temná bez snů noc.
Opět sedím sama v domě,
trhám trny, hádej čí..
Kéž vzpomenul by sis na mě,
tvé chyby mě umučí..
Komentáře (2)
Komentujících (2)