Toužm už jenom po jediném

Toužm už jenom po jediném

Anotace: Je to sice zlý a smutný ale je to tak...

Sedím tu a z očí kapou slzy,
to co se stalo, to mne mrzí.
Když jsme se spolu seznámili
tak rádi sami jsme vždy byli.
A každý večer, každou noc
jen na sebe jsme mysleli.

Já měla tě ráda čím dál víc
a nevěděla jak to říct
až jedoho dne přerostlo to v lásku
teď visí mé city na vlásku.

Ty stále chladnější jsi byl
s každým dem jsi se oddálil.
sám od sebe teď se neozýváš,
na moje volání neodpovídáš.

Tak tedy, věř mi nebo ne
Po srdci mém se touha pne.
touha, láska a nenávist
a chtěla bych ti ublížit.

Ranit tě jako lovnou zvěř,
ulovit a pak zahodit.
Chci smrtelně tě poranit,
zanechat ležet u csty
a pak tě vidět umírat.

každá součástka mého těla
teď touží jenom po pomstě,
ale ty,ty jsi tolik krutý
že nedáš mi šanci ani k té...
Autor Tessia, 08.06.2008
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Caracol má bohužel pravdu...ale básnění je dobré a pomáhá taky;-)

08.06.2008 16:24:00 | Jacues W. Moucheron

líbí

věř, pocity mám podobné, ale pomstou se nic nevyřeší.... Na tohle je nejlepší lék čas, vím, zní to jak klišé, ale je to pravda, bohužel...

08.06.2008 15:27:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel