Hrozně ráda píšu komentáře a zdaleka ne vždy s pochvalami a to proto, že podle mě bychom tu měli být hlavně kvůli tomu, abychom se něco naučili a to se nám nepodaří díky tipům nebo komentářím typu "fakt moc hezký". Nejsem odborník, to v žádném případě, prostě říkám svůj názor, ale tady už prostě neumím říct, co podle mě zlepšit. Prostě klaním se...
11.06.2008 17:27:00 | Elvien
Jestli mám říct o nějaké básničce, že je krásná, tak je to tahle... :o)
10.06.2008 20:43:00 | W.O.K.O.
No jo, přikyvuji ;-)
08.06.2008 20:30:00 | Chancer