Tvá slova
°
. . .
promlouváš
. . .
naslouchám pokušení slov
. . .
v tisíci podobách
vidím Tvá ústa
. . .
Jak jinak
na Tvých rtech
znovu vykouzlit znak ticha
. . .
úchvatné melodie
neslyšné promluvy
Tvého srdce
. . .
když nocí
procházíš se
jako sama Luna
po obloze
°
Přečteno 453x
Tipy 15
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, labuť, Noc17, Psavec, Mraveneček, Štěpina G, spare, Kim (Ta samá Kim), Lota
Komentáře (5)
Komentujících (5)