Začátek mi připomněl tuhle písničku :o)
https://www.youtube.com/watch?v=7mdBqhdepGI
17.11.2014 19:03:56 | Elisa K.
Ju,ju, taky jsem býval bláznivej kluk :o) To už je skoro historie :o) Děkuji za připomenutí i písničku mám rád :o)
17.11.2014 19:12:35 | Akrij8
hezky napsano, leč mela bych k tomu nektere vyhrady, sem tam to trosku vazne v tech rymech,ale jiste to vis,ale jinak se mi to zda velmi povedene, procitena a myslim,že tip bude zaslouzeny ( kdyz uz bych nic nenasla, jako sem nasla, tak jen za to, jak je to dlouhe :-)) )
08.06.2008 18:32:00 | saddova