Je tolik pisálků, tolik básniček. A přitom málo BÁSNÍKŮ a opravdové POEZIE.
Jsi jedním z mála, kdo mě v poslední době DOOPRAVDY oslovil. Píšeš tak něžně a přitom výstižně. Až je to všechno neuvěřitelně krásné, jak Tvá slova působí. Moc si vážím Tvého daru psát, možná i proto že mě málokdo z dnešní generace umělců opravdu dojme..
Jsem z Tvé tvorby více než nadšená. Děkuji.
S přáním krásného dne
Jasmin de Paris
10.06.2008 10:30:00 | Jasmin de Paris