Poslední
+
cesta za Tebou
jako v jitřním oparu
nenápadně se mi ztrácí
myslím
že jsem probloudil
v obzorech míjivých chvil
těkavého hledání
tu jednu správnou
Poslední . . .
+
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Psavec, Mraveneček, monterka, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)