Co je má láska
Nekonečná touha po daru tvého objetí.
Upřímná láska z mého srdce, kde máš místo.
A mučivé čekání.
Čekání na tebe jako na živou vodu v prokletí,
když nevím, co mohu, co chceš, když nic není jisto.
Odevzdání se mne, jen pro tvou radost a dech.
To je mé přání, to je má láska, to je v mých snech...
Přečteno 647x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
Komentáře (0)