odchod partnera je velká zátěž...je potřeba dát průchod emocím, co by ne:-) zítra sem vložím báseň Nový začátek. Bude o někom, kdo se ocitl na konci a na konci té básně:-) vykročí vstříc novým začátkům.....Konce jsou smutné a bolestivé, ale je v nich zároveň naděje a obzory nových začátků....Hlavu vzhůru:-)
08.06.2008 19:49:00 | monterka