Otázka
Anotace: Neměl sem vpráci co dělat
Proč hrát si proč smát se?
proč vybírat si v lásce?
Proč láska hledá se je otázkou,
proč nejde to jak lehonkou zakázkou.
Protože láska věcí věru není,
je to trochu smyslů poblouznění.
Proto směrem lásky vy se dejte,
A naživot se potom krásně smějte.
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, igniss
Komentáře (0)