Po silné kávě
Po silné kávě,
přízraky vidíme,
alchymisti hrají si,
s lidskými touhami,
máme tady,
atomové bomby,
satelity co létají,
jsme ti dva ,
co zabloudili,
co se ztratili,
na cestě z kavárny,
mobily hlásí,
že baterky,
jsou vybitý,
v letní noci,
nás to nezajímá,
ta láska,
ta láska,
to je bomba,
co dopadá,
jako kometa,
milujeme se od rána,
do večera,
čas nás netlačí,
jen slunce sledujeme,
jak vychází,
jak zapadá,
po silné kávě,
nespíme.
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Severka, Belmon
Komentáře (4)
Komentujících (4)