Bolest
Proč to tak bolí,
když je člověk sám?
Proč mám ten pocit,
že se Tě nikdy nedočkám?
Ta samota je nekonečná
a velice bolestivá
Čekám jen na Tebe
Na někoho kdo mě bude
milovat a ctít až do
konce života
To čekání je nekonečné
Bolest a samota nepřestáva,
i když jsi nablízku
Ale miluješ jinou
To mě velice trápí
a nedokážu s tím žít
Žít s pocitem, že jsem
tu úplně sama a sama tu
navždy zůstanu
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)