Balím to

Balím to

Anotace: Jak málo stačí k tomu přestat věřit a jak mnoho je potřeba k tomu věřit znovu?

Zabalila jsem to příliš brzy
Vím
Nemám slova pro to, jak mě to mrzí
Šílím
Zápasím
s pocity, které nevysvětlím
se sny, co drží mě v realitě
Ano, chci tě
Miluji tě
Ale nemám sílu tomu propadnout
Nemohu se hnout
ze světa plného prázdných stěn
Je tu chlad, ale bezpečí
Nikdo mi neublíží
Nikdo nezvlčí
Pod pocity jistot a sebevědomí
Jen já a vánek ledový,
co fouká do zkamenělého srdce
Tak moc se mi z tvého světa nechce
Ale musím jít
Nestal čas,
kdy musím své city zastavit
kdy musím se přestat ohlížet
na tebe, na sebe, na tenhle svět,
co naučils mě znát nazpaměť
Doteky, líbání, objímání
Kéž by to bylo jenom tak
Dotknout se, přijmout, žít
Úplně se otevřít
Odevzdat
Vše brát, vše dát
Navěky milovat
Kéž by to bylo jen tak
Kéž by nenásledovalo odmítání
Lhaní a předstírání
Zůstala bych
Ale radši to zabalím
Další bolest...
vážně nezvládla bych...
Autor unstoppable, 09.06.2008
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, PoeziGirl, vapiti, Severka, jesterka, melebele, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je v tom spousta silných pocitů a dalo by se říct, že se všema jsem kdysi taky zápolila a s hrdostí zápolím dodneška, a ta potvora strašně brání se tomu druhému otevřít :)

09.06.2008 08:51:00 | melebele

Jo, je to těžké, život je ten největší dar a zároveň trest a víra, když se jednou ztratí.....
Držím ti palce

09.06.2008 08:39:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí