ačkoliv volny vers neni zrovna mym favoritem, tak tento se mi libi, donutil mne k zamysleni, coz se casto nestava... libi se mi, ze basen neni prilis dlouha a nechava tak postoj k zamysleni., domysleni si dalsich slov..aspon na me to pusobi takovym dojmem..jak rikam, velmi mne to zaujalo a jen tak dal..
--Saddovka--
09.06.2008 10:37:00 | saddova