Deset
Deset kroků od tvých dveří,
vejít se bojím.
Deset kroků od tvých dveří,
mlčím a stojím.
Deset prstů…po nich dlaň,
zlehka bloudí po tvé kůži.
Zápěstí trhá trn, který patříval růži.
Kdo přijde a řekne vstaň?
Ty víš, že nikdo.
A z tvé krásy zbyly jen dva černé potoky
slz smíšených s řasenkou
na mrazivé bílé pustině tvých tváří.
A deset prstů
co už se nepropletou.
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, Churry, Mraveneček, Psavec, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)