Podivný den
°
Podivný den
doma je nezvykle
. . . prázdno . . .
Odcházím do práce
a schází mi drobné dlaně
Schází mi obvyklé otázky:
- Tatínku a kdy pro nás přijdeš . . . ? -
- Budeme ve školce muset spát . . . ? -
- A přijdeš pro nás ty, anebo chůva . . . ? -
Sakra,
zapomněl jsem klíč od kanceláře !
Vracím se zpátky domů
Chodba mě přivítá mrazivým tichem
Zamykám
a když docházím k brance
někdo volá:
- Pane Lohnický . . . ! -
- Máte poštu ! -
Dostanu pohlednici
Obrázek z Vysočiny
a na něm kostrbatými písmeny
. . .
Milý tatínku !
Máme se dobře a posíláme Ti pusu.
Petruška a Jan
. . .
Pozdrav z Veselého kopce
Den je hned úplně jiný
Usedám za volant a vnímám svůj úsměv
Jak úžasný dar je mít děti . . . ! . . .
Děkuji Ti má milá ženo . . .
°
Přečteno 469x
Tipy 33
Poslední tipující: Šantir, Marfuša, Iva Borecká, Lota, Jasmin de Paris, igniss, labuť, spare, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)