Vyznání
Anotace: Tohle jsem psala se sestřenkou ... je to taka kravinka, tak se snad pobavíte ....
Ten kdo krysy sleduje,
Zuzku nejvíc miluje
Ty muj starý břicháči,
co máš asi na práci
sleduješ zas krysy
jako tenkrat kdysi
Jedna se ti zasekla,
ta druhá zas utekla
krysák běhá zběsile,
hledá zadek své milé
Vhodný zadek nenalezl,
a tak domu zpátky vlezl.
měl jsi štěstí velice,
že neutekla krysice
Krysice by rovnou šla
a do zadku by se mu zakousla
a ty neváhej ani trošku,
a do zadku mě kousni, Hošku!
Komentáře (0)