Co víc dodat...co Bůh stvořil,
v tom je vskutku krása krás...
A tak člověk báseň složil
o tom, že Bůh stvořil taky nás...:-))
16.07.2008 20:05:00 | shakespeares
Ptát se "nahoru" přece nemusíš.
K čemu otázka?
Vždyť odpověď už přece víš :o)
24.06.2008 00:34:00 | Šerpík 1
Když je srdce
co pro tě bije
pak jdi a přijmi
jeho zář...
jinak
jen smutné melodie
zůstanou ti
a přání plný snář..
však ty víš..
vždyť mě znáš :o)))
19.06.2008 21:05:00 | Nút