Nenech mne vyhasnout
Když kousek lásky
vložím do dlaní,
cítím tvůj horký dech.
Polibek si dám k snídani
přisátá na tvých rtech.
Spoutej mě lásko docela,
nenech mě vyhasnout.
Slunce zapadá zvečera,
posledními paprsky
chci žhnout.
Prosím tě, lásko,
nenech mě vyhasnout.
Přečteno 415x
Tipy 22
Poslední tipující: kejtyyy, LauraKošinová, hostmen, jerabina, Sandra_T, Rošták Domča, Jiparo, labuť, mamina, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)